was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Geef uw Zannata fiets de zorg die hij verdient met de nieuwe Soudal producten

By 17 november 2015 Nieuws

Soudal, producent van siliconen, lijmen en PU schuimen ging begin dit jaar een 6-jarig engagement aan als hoofdsponsor bij de ploeg Lotto Soudal. Het bedrijf wil deze sponsoring nu ook actief gebruiken om haar expertise inzake chemische producten met de wielerwereld te delen. Samen met de mecaniciens van de ploeg ontwikkelde Soudal een compleet productengamma voor het onderhoud van koersfietsen en mountainbikes.

De reeks omvat drie grote groepen: schoonmaakmiddelen, smeermiddelen en monteerpasta’s. De producten zijn zeer universeel inzetbaar en laagdrempelig in gebruik. Soudal levert de producten in verpakkingen die speciaal aangepast werden voor de ploeg om een optimaal gebruik van de producten te garanderen. Zo vind je op de spuitbussen de ‘Viper’ terug. Deze spuitkop kan zeer doeltreffend gebruikt worden door zijn makkelijke aanpasbaarheid. Ofwel spuit je een brede nevel, ofwel spuit je gericht je smeermiddel uit op het onderdeel. Een handige extra waardoor fietselementen tot in detail kunnen worden gesmeerd.

Bij de smeermiddelen en pasta’s vind je telkens enkele zeer specifieke producten terug. De smeermiddelen werden aangepast aan de weersomstandigheden, waardoor er zowel bij zonnig als regenachtig weer optimaal geprofiteerd kan worden van een soepele loop van de ketting. Bij de pasta’s focust Soudal zich op de gebruiker die zijn fiets wil monteren en demonteren. Met het gebruik van deze producten raakt het materiaal minder snel beschadigd en krijgt uw fiets een langere levensduur. Tot slot vind je in het gamma de Soudal bike box terug. De box bevat 3 basisproducten die elke fietsliefhebber kan gebruiken. Als extra krijgt de koper een exclusieve Lotto Soudal drinkbus als cadeau. Ideaal als starterspakket of als cadeau onder de kerstboom.

De producten, die mee door de eigen Lotto Soudal mecaniciens op punt werden gesteld, worden sinds de Tour de France 2015 door de hele ploeg gebruikt. Producten zijn te verkrijgen bij de gespecialiseerde fietsenhandelaar.