Fietsen Zannata, wie zijn we?

Zannata is sinds jaren een gevestigd Belgisch merk van sportieve fietsen. Alle fietsen worden ontworpen en geassembleerd in onze fabriek te Sint-Niklaas. De mensen achter het merk zijn gepassioneerde en actieve fietsers. Hun passie wordt vertaald naar kwalitatieve producten, opgebouwd rond de nieuwste technologische ontwikkelingen op het vlak van framebouw en componenten.

Voor 2023 zijn er heel wat nieuwigheden. Ons doel is en blijft om op vlak van prijs en kwaliteit de juiste fiets te kunnen aanbieden en dit voor zowel de competitieve en recreatieve gebruikers, als voor de modderduivels op een crossfiets of een mountainbike. Met ons nieuwe gamma volgen wij de trends op de markt.

Zoals steeds kiezen wij ervoor om onze Zannata fietsen op te bouwen met producten van onze Europese partners; Selle Italia zadels, Deda Elementi componenten, Miche wielen, Schwalbe banden.

Bovendien lakken we onze aluminium frames zelf, en hebben we een lokale partners in de Benelux die onze visie volgen voor de lakking van onze carbon modellen.

De combinatie van deze verschillende factoren maakt dat ieder type fietser zijn ideale fiets zal vinden in het Zannata 2023 gamma.

Zoals steeds kiezen we er voor om de Zannata fietsen op te bouwen met de producten van onze Europese partners zoals Schwalbe, Selle Italia en Deda Elementi, Miche Componenti, …