ZANNATA ROAD

Onze race fietsen worden ontworpen en geassembleerd in België.
Het designteam bestaat uit gepassioneerde fietsers. Hun passie en ervaring worden vertaald naar kwalitatieve raceframes opgebouwd rond de nieuwste technologische ontwikkelingen.

ZANNATA OFFROAD

Sinds vele jaren zijn we actief als sponsor van zowel professionele en niet-professionele cyclo-cross teams. De input van deze teams vindt u terug in ons gamma van crossfietsen.

ZANNATA PISTA

Het gamma Zannata Pista bestaat uit fietsen voor alle types pisterenners, van sprinters over tijdrijders en vrijetijdsrenners.

 

Zannata is een gerenommeerd Belgisch merk van fietsen.

Het merk heeft als doelstelling om aan elke fietser de juiste fiets aan te bieden.
Competitieve en recreatieve fietsers alsook modderduivels met een crossfiets of mountainbike zullen bij ons hun gading vinden.
Met het aanbod aan Urban fietsen biedt Zannata bovendien een ruime keuze aan de sportieve dames.

Alle Zannata fietsen worden ontworpen en geassembleerd in België. Het designteam bestaat uit gepassioneerde fietsers met vele km ’s fietservaring. Deze passie wordt vertaald naar kwalitatieve producten opgebouwd rond de nieuwste technologische ontwikkelingen op vlak van framebouw zoals een PF86.5 bottom bracket, een tapered 1 1/8-1 1/2 balhoofd en een eigen ontwikkelde interne bekabeling om de frames zowel met mechanische onderdelen als met elektronische onderdelen te kunnen monteren. Daarbij wordt bij de ontwikkeling van een nieuw frame steeds gezocht naar een optimale mix van comfort, stijfheid, acceleratievermogen en snelheid.

Lees meer… >